OM SPARROW RECYCLING

Sparrow Recycling i sin ursprungliga form startade redan 2011 då Robin Adams i sin broders ladugård investerade i granuleringsutrustning. I januari 2016 grundades själva Sparrow Recycling, då Thomas Andersen blev delägare och därmed delgrundare. Återvinningscentralen i Mellerud på Odengatan upphandlades 2016 och resten är historia.

Vår företagsidé är rakt på sak: Återvinning utan gränser. Vi köper skrot och återvinner för att sälja till såväl lokala som nationella kunder, i diversa branscher såsom marknära elinstallation, mellanlagrande grossister och större industrier.

 

PRESS OCH MEDIA

Kompanjoner med passion för skrot:

Fokus Väst, november 2016, sidan 8

 

Sparrow Recycling finns även på:

 

Thomas Andersen

Thomas Andersen

Delägare Sparrow Recycling

Robin Adams

Robin Adams

Delägare Sparrow Recycling

OMDÖMEN

 

När jag påbörjade mina studier som arbetsledare inom bygg insåg jag snart att jag behövde bra kontakter inom kabelhantering. Konsultering via Sparrow avlägsnade behovet av rickiga samarbetspartners och lyfte mig framåt.
Ted Edvardsson

Byggkonsult

Som yrkesverksam lärare ser jag en oerhörd vikt av att tidigt koppla ihop industri och akademi för en komplett utbildning. Efter studiebesök på Sparrow Recycling i Mellerud gick vi framåt, istället för gängse i cirklar, med en tydligare vision för framtidens elever.
Anders Karlsson

Magister

Trevlig personal. Varierande skrot och korn. Jag hade problem med tre vägar, men Sparrow löste de alla tre efter lite förarbete. Rensade hela vägen in i kärnan och räddade dagen, plockade ner bråtigt motstånd utan problem.
Timmy Kjellqvist

Eltekniker

Jag hade problem och kontaktade Sparrow Recycling. Inom samma dag löste de alla mina skrotfrågor, vilket gjorde att jag hann med en affärsresa till och från Skövde istället för att harva. Tack Sparrow!
Viktor Ekehage

Neurosolutions Inc

Vill du veta mer?

Sparrow Recycling